Systemutvecklare

Till AVT Industriteknik i Alingsås söker vi en Systemutvecklare inom .NET (C#) med inriktning mot IoT. Vi söker dig med erfarenhet från applikationsutveckling inom .NET. Hos AVT får du jobba med teknik i framkant och industri 4.0


Beskrivning av tjänst

Befattningen Tjänsten innebär i första hand utveckling och idrifttagning av överordnade system för produktionsutrustningar. Arbetsuppgifterna är bl.a. att utifrån vår standardplattform RxSCADA utveckla applikationer, individuellt eller i team och att aktivt delta i arbetet med att förbättra programmeringsarbetet, avstämning mot kund, säljare och övriga i projekten, sammanställning av tekniska förutsättningar, vara delaktig vid idrifttagande och framtagning av dokumentations - och manualunderlag. Du kommer vara med i ett team som även utvecklar vår RxSCADA plattform mot lösningar för Robot och Vision applikationer, produktionsuppföljning, IoT och molnbaserade tjänster m.m. AVT ligger långt fram inom digitalisering och effektivisering av system för industrin. Vår plattform används inte enbart för maskiner utan utveckling riktat mot interna processer kan också ingå i arbetet. Som systemutvecklare är du del av ett team som driver projekten framåt med gemensamma mål. Inom täthetsprovning är AVT via varumärket Kontikab en av de tekniskt ledande leverantörerna i världen på testutrustning för noggrann täthetsprovning. Det finns stora utvecklingsmöjligheter att vara med och vidareutveckla vår plattform som används inom flera olika segment. Hos oss får du vara med och utveckla tekniska lösningar och maskinkoncept, från förfrågan till installerad anläggning.


Din Profil

Utbildning Vi tror att du har en Ingenjörsutbildning, högskoleexamen eller annan relevant eftergymnasial IT-utbildning. Erfarenhet Du har minst 4 års erfarenhet av utveckling i C#. Meriterande Erfarenhet av frontendutveckling i WPF Erfarenhet av backendutveckling. Erfarenhet av testautomation Kunskap om olika designmönster Erfarenhet av SQL och OR/M som Entity Framework. Erfarenhet av Git eller TFS versionshanterare Har du erfarenhet av att jobba med processutrustning, automationsutrustningar, vision system eller robot är det en fördel men inget krav. Du talar och skriver på svenska och engelska. Personliga egenskaper Som person bör man ha en hög servicekänsla och förmåga att samarbeta men även arbeta självständigt. Vi värdesätter engagemang, struktur och teknikintresse. Vi erbjuder Vår styrka är våra duktiga medarbetare som vi kontinuerligt vill vidareutveckla antingen som spjutspets eller genom breddning av kompetensen. Hos oss ingår du i ett team av automationsingenjörer och systemutvecklare men även maskinkonstruktörer montörer och projektledare. Vi har egen mekanisk verkstad och du har möjlighet att jobba i en stimulerande miljö i fina lokaler i Alingsås tillsammans med kompetenta och trevliga medarbetare. AVT ligger i teknisk framkant varför stora utvecklingsmöjligheter finns.


Om Företaget

AVT förser industriföretag i Sverige och övriga Norden med monteringslinjer, robotceller, specialmaskiner och automationsutrustning med inriktning mot monteringsprocessen. Vi åtar oss projekt med allt från utveckling, tillverkning och installation, till mindre maskiner, ombyggnationer samt serviceuppdrag. Vi arbetar med den senaste tekniken inom maskinkonstruktion, robot, vision och styrsystem. Med egen CNC-verkstad, stor montagehall samt alla kompetenser under samma hus är vi en komplett automationsleverantör.


Skicka din ansökan till: jobb@avt.se
Har du frågor kring tjänsten kontakta VD Martin Book, 0322-642515.

Publicerad datum: 2019-05-25