Specialmaskin montering
AVT industriteknik AB Alingsås Industriteknik

Industriteknik för effektivare produktion

AVT är en funktionsleverantör inom automation och industriteknik med en passion för effektiva produktionslösningar. Vi levererar kundanpassade lösningar baserade på erfarenhet och en strävan att leverera något som du som kund vill ha i din produktion. Lite mer, lite smartare, lite effektivare.

Vi levererar industriteknik i form av exempelvis monteringslinjer, robotceller, monteringsbänkar, fixturer, hanteringsutrustningar, specialmaskiner, täthetsprovning samt konsulttjänster inom produktionsteknik. Genom en nära dialog med Er som kund, från utvecklingsfasen till slutgodkännade, hittar vi rätt väg tillsammans.

 

Experter inom Monteringsteknik

AVT är ledande inom monteringsteknik. Allt från enklare processer till avancerade precisionsmontage. Vi föreslår montagelösning till Er produktion baserat på variantflora, volymer och metoder.

Samlad kompetens

På AVT är vi stolta över att ha all kompetens samlad under ett och samma tak. En platt och flexibel organisation som tillsammans driver projekten framåt. Med all delar i huset blir varje delprocess lite vassare!

Miljö

Miljön är vårt gemensamma ansvar. Genom att säkra att maskiner går energisnålt med minimalt materialspill säkrar vi miljövinster i flera år efter leverans. Värdefullt för Er och för oss alla.

Service

En väl underhållen och servad maskin förbättrar tillgänglighet, kvalitet samt livslängd. Med en gedigen kunskap och erfarenhet servar, underhåller och kalibrerar vi maskiner, samt genomför förbättringsåtgärder och ombyggnader.

Lönsamhet

Vårt mål är att Er produktion skall bli lönsam och effektiv. Vi hjälper till att skapa värde genom att minska spill, öka tillgänglighet samt minska antal felaktiga detaljer genom effektiva och stabila produktionsprocesser.

Komplett verkstad

Med en komplett verkstad levererar vi precisionsmekanik i egna automationsprojekt samt till kunder. En egen verkstad är värdefull då vi snabbt kan göra förändringar och modifieringar i projekten samt tillverka reservdelar på kort tid.

Våra kunder