3d printing av plastdetaljer

3D-Printing

Innovation genom 3D printing

Välkommen till AVT, där framtidens tillverkningsteknologi blir tillgänglig redan idag. Med vår senaste satsning på avancerad 3D-printing öppnar vi upp en värld av obegränsade möjligheter för både våra kunder och partners. Genom att kombinera innovativ teknik med vår långa erfarenhet inom tillverkningsindustrin, står vi redo att möta de mest komplexa utmaningarna med skräddarsydda lösningar.

Varför 3D-Printing?

3D-printing, eller additiv tillverkning, är inte bara framtidens teknik – den är här för att revolutionera sättet vi tänker på produktion. Från prototyper till färdiga produktdelar, erbjuder 3D-printing en snabbhet, flexibilitet och kostnadseffektivitet som traditionella tillverkningsmetoder inte kan matcha. Med möjligheten att producera komplexa geometrier i en rad olika material, är 3D-printing uppskattad lösningen för både små och stora serier.

Vårt Erbjudande

Hos AVT erbjuder vi en komplett lösning för 3D-printing som omfattar allt från design och prototypning till slutproduktion. Vi omvandlar 3d filer till printbara detaljer. Oavsett om du behöver en unik komponent för en specifik applikation, eller vill utforska hur 3D-printing kan optimera din tillverkningsprocess, är AVT din partner för innovation.

Tekniken Bakom Vår 3D-Printing

Vi använder oss av den senaste tekniken inom 3D-printing för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och effektivitet.

Vi använder oss av filamentskrivning med ett arbetsområåde på 400 mm x 350 mm x 500 mm och kan tillverka i driftstemperatur på upp till 320 °C.

Filament som stöds: PC / PA / PP / PETG / ASA / ABS / PLA / PC-ABS / PAHT

 

  • Byggyta på 400mm x 350mm x 500mm
  • Oberoende dubbel extruder
  • Uppvärmd byggkammare, 65°C
  • Skriv ut i temperaturer upp till 320 °C
  • Uppvärmd byggplatta - 120°C
  • HEPA 13 luftfilter
  • Inbyggd kamera

 

Med en ständig blick på framtidens material och tekniker, investerar vi löpande i vår utrustning och kompetens för att ligga i framkant av utvecklingen.

Bli en del av framtiden

På AVT är vi övertygade om att 3D-printing är en nyckelkomponent i framtidens tillverkningsindustri. Vi är stolta över att kunna erbjuda denna teknologi till våra kunder och ser fram emot att utforska nya möjligheter tillsammans.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att ta ditt projekt till nästa nivå med 3D-rinting eller be om offert på 3d printade detaljer.

 Tommy Arvidsson

Tommy Arvidsson

Försäljning industriautomation

Tel: +46 322-64 25 33
Email: tommy.arvidsson@avt.se