Os Naerbild 1920X500

Förpackningsmaskiner

Packetering av dina produkter

Kundanpassade Förpackningsmaskiner

AVT utvecklar och tillverkar kundanpassade förpackningsmaskiner. Vi levererar främst till kunder med specifika krav där standardmaskiner ej räcker till. Till exempel då maskinytan är liten och maskinen måste vara kompakt, eller då kunden har väldigt specifika krav exempelvis inom medicinteknik eller där ny teknik behöver användas.

Ofta laddas produkten som skall packas med robot eller pick & place, kartong laddas i magasin och reses i kartongresare, produkten placeras i kartong och flikar viks och limmas i olika steg tills komplett kartong är försluten. Färdiga kartonger kan i nästa steg plockas och lastas på pall för helautomatisk hantering. AVT har en erfarenhet av förpackningsmaskiner då flera av våra medarbetare tidigare arbetat på Mecopack och Trepko.

Paketering ingår ofta som en del i en komplett produktionslinje och då kan robot som hanterar produkten ofta lasta den direkt i kartong utan separat hantering däremellan. Vår erfarenhet inom industriautomation ger möjligheter att ta fram en lösning på förpackningsmaskiner som dagens standardmaskiner ej uppfyller.

 Tommy Arvidsson

Tommy Arvidsson

Försäljning industriautomation

Tel: +46 322-64 25 33
Email: tommy.arvidsson@avt.se

Anders Hedström

Anders Hedström

Försäljning Industriautomation
Produktchef Robotautomation

Tel: +46 322 - 64 25 11
Email: anders.hedstrom@avt.se