Specialmaskiner och förpackningsmaskiner för industrin

Förpackningsmaskiner

 

Skräddarsydda Förpackningslösningar för Specifika Behov

På AVT specialiserar vi oss på att utveckla och tillverka kundanpassade förpackningsmaskiner som möter våra kunders unika krav. Vi förstår utmaningarna som kommer med standardmaskiner och erbjuder lösningar för situationer där utrymmet är begränsat och maskinen behöver vara kompakt, eller när kunden ställer specifika krav, såsom inom medicinteknik eller när ny teknik behöver implementeras.

Automatiserad Förpackningsprocess för Ökad Effektivitet

Våra förpackningsmaskiner är utrustade med avancerade automatiserade funktioner. Produkterna laddas vanligtvis med hjälp av robotteknik eller pick & place-system. Kartonger förbereds i magasin och formas i kartongresare. Därefter placeras produkten i kartongen, och flikarna viks och limmas i olika steg tills kartongen är helt försluten. De färdiga kartongerna kan sedan automatiskt plockas upp och lastas på pallar för en helt automatiserad hantering.

Erfarenhet och Expertis inom Förpackningsmaskiner

Vår kunskap om förpackningsmaskiner baseras på år av erfarenhet, med flera av våra medarbetare som tidigare har arbetat hos ledande företag som Mecopack och Trepko. Förpackning är ofta en kritisk del av en hel produktionslinje, och med vår expertis inom industriautomation kan vi erbjuda lösningar som överstiger de begränsningar som dagens standardmaskiner medför.

Integrerade Lösningar för Direkt Laddning i Kartong

I många fall kan robotar som hanterar produkten direkt ladda dem i kartongen utan behov av separat hantering. Detta underlättar en smidig och effektiv förpackningsprocess. Vår breda erfarenhet inom industriautomation möjliggör för oss att utveckla innovativa förpackningsmaskiner som uppfyller de specifika kraven i dagens dynamiska produktionsmiljöer.

Kontakta AVT för Din Förpackningslösning

Om du behöver effektivisera din förpackningsprocess med skräddarsydda förpackningsmaskiner, är AVT din ideala partner. Vi är engagerade i att leverera högkvalitativa, innovativa lösningar som förbättrar produktivitet och effektivitet. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan anpassa en förpackningslösning som uppfyller just dina behov.

 Tommy Arvidsson

Tommy Arvidsson

Försäljning industriautomation

Tel: +46 322-64 25 33
Email: tommy.arvidsson@avt.se

Anders Hedström

Anders Hedström

Försäljning Industriautomation
Produktchef Robotautomation

Tel: +46 322 - 64 25 11
Email: anders.hedstrom@avt.se