P1000956

Prototyptillverkning

Allsidig prototyptillverkning

Med en komplett och allsidig verkstad hjälper vi dig att lösa tillverkning av prototyper. Det kan vara allt ifrån 5 axlig precisionfräsning till enklare tillverkning i manuella maskiner. Vi fräser, svarvar, slipar, härdar, stansar, kantbockar skär plåt, svetsar i diverse olika material och metoder. I processen kan vi hjälpa till att göra konstruktionen mer producerbar. Prototyper och fåstyckstillverkning passar oss väl då vi är vana vid att tillverka till specialmaskiner med annorlunda krav. Vi har egen verktygsmakare för avancerade detaljer som kanske behöver slipas in eller för framställning av tillverkningsverktyg.

Med en komplett konstruktionsavdelning kan vi även bidra med konstruktionsförändringar. Vi kan hantera 3d filer och arbetar själva främst med Solid Works men kan ta emot STEP-filer och andra format på modeller.

Efter prototyptillverkning kan vi även leverera kostnadseffektiv tillverkning av volymserier.

Vi hjälper gärna till och monterar ihop olika detaljer och har pressar andra verktyg nödvändiga.

Prototyptillverkning CNC fräsning

Med 5 axlig avancerad bearbetning kan vi ta fram komplexa frästa detaljer i olika material. Vi arbetar bland annat i Aluminium, Koppar, Mässing, POM, PEEK, PET, PA, Nylon,Rostfritt, Stål samt olika typer av legeringar. 

Vi monterar ihop detaljer och anpassar för perfekt passning.

Prototyptillverkning plåt

Inom plåt hanterar vi laserskurna, vattenskurna detaljer, kantbockning, formning samt svetsar ihop plåtkonstruktioner i diverse material. Med rätt finnish där behover finns och kreativitet och innovation som lyckas vi ofta lösa svårare prototyper. Kontakta oss gärna för en diskussion eller skicka en ritning.

Prototyptillverkning CNC Svarvning

Vi kan vi ta fram komplexa svarvade detaljer i olika material. Vi arbetar bland annat i Aluminium, Koppar, Mässing, POM, PEEK, PET, PA, Nylon, Rostfritt, Stål samt olika typer av legeringar. Behöver du svetsa ihop olika detaljer efter tillverkning löser vi det. Tig , MIG, Mag är vanliga metoder.

Vi monterar ihop detaljer till en komplett enhet och anpassar för perfekt passning.

Vi hanterar även köpta komponenter och har ett stort underleverantörsnätverk då vi mycket komponenter för maskintillverkning. Alternativt om du som kund levererar dessa för montage av komplett enhet.