Industriautomation i en monteringslinje

Monteringslinjer

Expertis inom Monteringslinjer och Industriautomation hos AVT

Med en gedigen bakgrund inom industriautomation, specialiserar sig AVT på att leverera skräddarsydda monteringslinjer och specialmaskiner. Vår expertis inom monteringsprocessen är väl beprövad, tack vare en bred variation av applikationer och framgångsrikt genomförda uppdrag. Vi förstår komplexiteten i att balansera produktionsflöden och har en djupgående kunskap om hur man effektiviserar produktionslinjer olika typer av produkter.

Optimering och Effektivisering av Produktionslinjer

En grundläggande del av vår process är att identifiera och eliminera flaskhalsar samt onödiga transporter för att skapa mer effektiva monteringslinjer. Genom att noggrant analysera och balansera varje station, optimerar vi arbetsflödet för maximal effektivitet. Vi tar hänsyn till varje detalj, från layout till processanalys, för att föreslå de mest effektiva lösningarna anpassade efter era specifika behov.

Anpassade Monteringslinjer med Palettbanesystem

Våra monteringslinjer designas med ett palettbanesystem skräddarsytt för produktens specifika vikt och storlek. Fixturer anpassade för de produkter som ska monteras, installeras på paletterna, vilket möjliggör en flexibel och tillgänglig produktionsprocess. Vi tar hänsyn till toleranser, precision, och produktvikter för att säkerställa en problemfri monteringsprocess. Dessutom erbjuder vi lösningar som roterbara fixturer eller anpassningsbara positioneringsmetoder för att uppfylla kraven på åtkomst genom hela monteringslinjen.

Integration av Manuella och Automatiska Stationer

Våra monteringslinjer integrerar ofta manuella och automatiska stationer för att balansera mellan processens komplexitet och effektivitet. Denna flexibilitet gör det möjligt för oss att tillgodose en bred variation av monteringsbehov, oavsett om det gäller komplexa batteripack, motordelar, medicintekniska produkter, dentalprodukter, eller slutmontering av elektronikkomponenter och kretskort.

Kontakta AVT för Skräddarsydda Monteringslinjer

Som din erfarna partner inom industriautomation, är AVT dedikerade till att hjälpa er uppnå era produktionsmål med innovativa och effektiva monteringslinjer. Oavsett era specifika behov, är vi här för att erbjuda expertlösningar som optimerar er produktion. Kontakta oss idag för att utforska hur vi kan transformera er produktionsprocess.

Monteringsprocesser

 

  • Skruvdragning
  • Nitning
  • Komponentmatning
  • Pressning
  • Mätning
  • Märkning
  • Visionkontroller
  • Smörjning
  • Täthetsprovning
  • EOL
 Tommy Arvidsson

Tommy Arvidsson

Försäljning industriautomation

Tel: +46 322-64 25 33
Email: tommy.arvidsson@avt.se

Martin Book

Martin Book

VD
Försäljning

Tel: +46 322-64 25 15
Email: martin.book@avt.se