Automationsingenjör

AVT Industriteknik söker automationsingenjörer med placering i Alingsås. Vi söker dig som är automationsingenjör med inriktning mot ett eller flera av följande kompetensområden - programmering plc, vision, PC och robotteknik.


Beskrivning av tjänst

Tjänsten innebär i första hand programmering och idrifttagning av automationsutrustning. Arbetsuppgifterna är bl.a. att utveckla program, komplett eller delar, för PLC, PC, Robot, Vision, HMI och att aktivt delta i arbetet med att strukturera programmeringsarbetet, avstämning mot kund, säljare och övriga i projekten, sammanställning av tekniska förutsättningar, vara delaktig vid idrifttagande och framtagning av dokumentations - och manualunderlag. Som programmerare är du del av ett team som driver projekten framåt med gemensamma mål. Hos oss får du vara med och utveckla tekniska lösningar och maskinkoncept, från förfrågan till installerad anläggning.


Din Profil

Som person bör man ha en hög servicekänsla och förmåga att samarbeta men även arbeta självständigt. Vi värdesätter engagemang, struktur och tror att du brinner för automation och teknik. Du bör ha minst 2-5 års erfarenhet från arbete inom automation och vi ser gärna kvinnliga sökande. Har du erfarenhet från elkonstruktion är det positivt men inte ett krav. Vår styrka är våra duktiga medarbetare som vi kontinuerligt vill vidareutveckla antingen som spjutspets eller genom breddning av kompetensen.


Om Företaget

AVT förser industriföretag i Sverige och övriga Norden med monteringslinjer, robotceller, specialmaskiner och automationsutrustning med inriktning mot monteringsprocessen. Vi åtar oss projekt med allt från utveckling, tillverkning och installation, till mindre maskiner, ombyggnationer samt serviceuppdrag. Vi arbetar med den senaste tekniken inom maskinkonstruktion, robot, vision och styrsystem. Med egen CNC-verkstad, stor montagehall samt alla kompetenser under samma hus är vi en komplett automationsleverantör.


Skicka din ansökan till: jobb@avt.se
Har du frågor kring tjänsten kontakta VD Martin Book, 0322-642515.

Publicerad datum: 2022-04-04