Projektledare

Vi söker en projektedare till AVT i Alingsås för industriella maskinprojekt. AVT utvecklar produktions och testutrustningar för kunder i Sverige och Internationellt.


Beskrivning av tjänst

Som projektledare på AVT är du med hela vägen från försäljningsfasen till avslutat projekt. Du driver olika automationsprojekt, från mindre maskinprojekt till produktionslinjer för leverans till kund. Tillsammans med erfarna projektmedlemmar driver du projektet framåt utifrån tidsplan, ekonomi och teknik. Du leder och fördelar arbetet i projektgruppen, håller kontakten med kund, har goda ledaregenskaper och lätt för att samarbeta. AVT har en väldefinierad projektprocess som du som projektledare jobbar utifrån. Projektstatus avrapporteras veckovis och vid eventuella problem i projekten finns stöd i tillgå i övriga organisationen. Tillsammans med en komplett projektorganisation med alla kompetenser på plats finns bästa möjligheterna för bra genomförda projekt. Hos oss på AVT erbjuds du inte bara spännande och utmanande arbetsuppgifter, utan också stora möjligheter att utvecklas tillsammans med branschens trevligaste arbetskamrater.


Din Profil

Vi söker dig som har teknisk ingenjörsutbildning inom relevant teknikområde och mångårig erfarenhet av att delta i automationsprojekt. Du har gärna praktisk erfarenhet från maskinkonstruktion och projektledning. Har du även varit med och räknat på projekt och tagit fram maskinkoncept är det en fördel. Som person är du strukturerad, driven samt har en förmåga att leda personal och hantera kundkrav. Vi tror att du har ett intresse för teknik och vi ser gärna kvinnliga sökande. Har du erfarenhet ifrån försäljning är det positivt!


Om Företaget

AVT förser industriföretag i Sverige och övriga Norden med monteringslinjer, robotceller, specialmaskiner och automationsutrustning med inriktning mot monteringsprocessen. Vi åtar oss projekt med allt från utveckling, tillverkning och installation, till mindre maskiner, ombyggnationer samt serviceuppdrag. Vi arbetar med den senaste tekniken inom maskinkonstruktion, robot, vision och styrsystem. Med egen CNC-verkstad, stor montagehall samt alla kompetenser under samma hus är vi en komplett automationsleverantör.


Skicka din ansökan till: jobb@avt.se
Har du frågor kring tjänsten kontakta Projektchef Anders Hedström 0322-642511, VD Martin Book, 0322-642515. Ansökan skickas till: Jobb@avt.se.