Maskinbyggare Alingsås

AVT industriteknik är maskinbyggare baserade i Alingsås. Som maskinmontör är du med och bygger ihop maskiner innefattande mekanik, el och pneumatik. Maskinerna kan innefatta robotar, linjärenheter finmekanik samt även tyngre mekanik. Du utgår ifrån 3d underlag och bygger maskiner utifrån vår egen konstruktion. De flesta maskiner är unika vilket innebär att en del problemlösning ingår samt provkörning och installationer ute hos kund. Du är praktiskt lagt och gillar teknik och att skruva.


Din Profil

Som person är du driven och vill få saker gjort. Arbetet sker i projektform vilket kräver god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt och lösa saker på plats. Som montör av maskiner och produktionsutrustningar kan du har rollen som montageledare vilket innebär att du även leder arbetet med fler interna eller inhyrda montörer. Har du en bakgrund inom el, byggt ihop industriutrustningar/maskiner samt monterat mekanik och pneumatik ser vi det som en fördel då jobbet kräver en allsidighet. Din bakgrund kan vara som verkstadsmekaniker, underhållstekniker eller exempelvis servicetekniker. Erfarenhet ifrån verkstadsarbete värdesätts. Du kan ha 5-10 års erfarenhet inom vårt området men även vara mer junior med intresse att vilja att lära dig. Vi söker 1-2 personer. Grundläggande kvalifikationer. Gymnasieutbildning inom något av områdena el, teknik mekanik eller motsvarande. • Körkort, lägst B. • datorvana • Kunskaper i svenska och engelska. • Du gillar att meka och har ett starkt tekniskt intresse • Ej främmande för resor både i och utanför Sverige.


Om Företaget

AVT är en funktionsleverantör inom industriautomation. Vi levererar hållbara produktionsutrustningar som minskar spill, ökar tillgänglighet och flexibilitet samt säkrar stabila produktionsprocesser. Vi finns i Alingsås och har kontor i Göteborg men levererar utrustningar i hela Sverige samt utomlands. I fina lokaler i Sävelund skapar vi produktionsutrustningar i teknisk framkant. Vår styrka är våra duktiga medarbetare som vi kontinuerligt vill vidareutveckla. Hos oss erbjuds du inte bara spännande och utmanande arbetsuppgifter, utan också stora möjligheter att utvecklas tillsammans med branschens trevligaste arbetskamrater. Ansök till tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till jobb@avt.se Urvalet sker löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Skicka din ansökan till: jobb@avt.se
Har du frågor kring tjänsten kontakta Bernt-Inge Alm Telefon: 0322-642518.

Publicerad datum: 2020-11-20